Groepslessen

Beweeg je graag in groep, maak dan je keuze uit ons aanbod groepslessen. Volg samen met één van je vrienden of vriendinnen een van de vele inspirerende lessen. 

OPGELET! Van 16 tot 29 juli zullen er GEEN avondlessen plaatsvinden.

Borst-Billen-Buik (BBB)

Een zéér populaire en efficiënte les waarbij de probleemzones worden aangepakt. Een volledig uur worden je spieren verstevigd met extra aandacht voor borst-benen-billen-buik. Bovenlichaam en rugspieren komen uiteraard ook aan bod. Geschikt voor iedereen die zijn lichaam wilt “onderhouden of verstevigen”

Pilates

Pilates is ideaal voor iedereen die zijn stabiliteit en mobiliteit wil vergroten. Je gebruikt vooral buik-, rug-, bil- en beenspieren. De focus ligt op een correcte houding en op het uitvoeren van de oefeningen met de juiste ademhaling.

Fatburning

Wil je op een toffe manier calorieën verbranden? Fatburning is een les aan lage intensiteit.
Het is een combinatie van eenvoudige aerobics met spierversterkende oefeningen.

Zumba®

Verbruik calorieën met een smile, swing met je heupen en verstevig buik en billen.
Zumba® is 100% having fun en dat maakt het een uniek concept. Zumba® combineert dynamische latin music en andere wereldmuziek samen met unieke exotische danspasjes.

Spinning®

Spinning® is een effectief fietsprogramma voor iedereen die wil afslanken, zijn/haar conditie wil verbeteren of een betere fietsprestatie wil neerzetten. Het indoor fietsen in groepsverband is een ware calorie-killer en geeft een enorme kick, mede door de opzwepende muziek. Aan het einde van de les heb je ongeveer 25 kilometer afgelegd en heb je ongeveer 600 calorieën verbrand.

Cross Core

Wil je jezelf uitdagen om tot het uiterste te gaan? Dan is deze les zeker iets voor jou!

Cross Core draait grotendeels om rompstabiliteit.
Deze les bestaat uit coördinatie-, cardio- en krachtoefeningen in combinatie met medicine ballen, tubes en ander materiaal. Dit heeft als groot voordeel dat er een eindeloze variatie mogelijk is waardoor geen enkele les hetzelfde is!

BBB / Fat Burning (Ochtendles) 

Combinatie van BBB en Fat Burning (zie uitleg van deze lessen hoger).
Ideaal voor wie ’s ochtends zin heeft in een intensievere workout!  

Deze les is elke week, behalve tijdens schoolvakanties.

De lessen op zondag, nl. BBB/Powerpump en SPINNING gaan enkel door van half oktober tot maart. Ter vervanging wordt van april tot september het functioneel parcours ter beschikking gesteld.

FUNCTIONELE TRAINING

Bij FT streeft men ernaar om de 10 fysieke eigenschappen van het lichaam te trainen, met name : cardiovasculair vermogen, weerstands- en uithoudingsvermogen, kracht, lenigheid, snelkracht, snelheid, beweeglijkheid, evenwicht en coördinatie. Functionele training staat voor een gevarieerde manier van training, elke training is compleet anders. 

Deze trainingsvorm is uitsluitend geschikt voor mensen zonder lichamelijke beperkingen.

Overdag kan je vrij gebruik maken van ons FT trainingsparcours.